Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd.

Van goede kwaliteit Koude Drankdocument Koppen voor verkoop
Van goede kwaliteit Koude Drankdocument Koppen voor verkoop
De hete drankdocument koppen hebben de goede kwaliteit om aan de behoefte van onze klanten te voldoen, ben ik zeer tevreden met de kwaliteit van de producten.

—— Jonny

Yingjie is een professionele manuafacturer, houden wij van de kwaliteit van de producten en de goede dienst.

—— Martina

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd. Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd. Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd. Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd.
Shenzhenhoofdkwartier Receptie steekproef kamer Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Wereldwijd
Merken : Yingjie
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 9 million-ten million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%
  Yingjie
  Meer dan Tien Jaar van het Drinken van Document vormt Productieervaringen tot een kom.

  Van PE die aan Definitieve Koppen, Één Einde Beschikbare Document Koppenfabrikant met een laag bedekken.

 

Yingjie is een professionele beschikbare drinkende document koppenfabrikant. Wij zijn in deze industrie sinds 2006 geweest.

Ons hoofdkwartier is lacated in Shenzhen, is een havenstad dichtbij Hongkong.Shenzhen de meest dynmic stad southen binnen China.Here, zijn wij geschikter om te communiceren met en onze document koppen aan cliënten overzee te leveren.

Onze fabriek is in Dongguang, een stad ongeveer 50 km vanaf het hoofdkwartierbureau van Shenzhen van Yinjie. Daar hebben wij onze eigen fabrieksgebouwen en gehele reeksen productielijnen. De lokale lagere menselijke kosten maken onze document koppen concurrerender.

Onze faciliteiten omvatten hoge snelheidspe deklaagmachines, zes de drukmachines van kleurenflexo, snelle snelheids die-cutting machines en vele soorten die document koppen machines vormen. Deze leggen stevige fundamenten voor onze betrouwbare en bevredigende document koppen en snelle levering.

Volgens cliëntenvereisten, kunnen wij hoogte leveren - kwaliteits beschikbare document koppen, document broodjes, document platen met verschillende grootte en dikte. Onze het drinken document koppen omvatten enige muur, dubbele muur, het document van de rimpelingsmuur koppen. Zij zouden voor of hete dranken of koude dranken kunnen worden gebruikt. Onze het drinken document koppen zijn zeer geschikt voor supermarkten, chainshops, restraunts, automaten.

Onze grootte van document koppen strekt zich van minikoppen zoals 2,5 oz uit aan grote koppen zoals 16 oz. Deze allen zijn heet verkopen grootte. Onze beschikbare grootte vergemakkelijkt zeer uw orden. Ondertussen, zijn onze ingenieurs en arbeiders ervaren in oplossingen voor specifieke behoeften van onze cliënten.

om de kwaliteit van onze het drinken document koppen te verzekeren, voeren wij constant een gehele reeks strikte en systematische kwaliteitscontroleregels uit. Ons beheersysteem bereikte ISO9901-het Certificaat van de Kwaliteitsechtverklaring in 2013.Our de enige kwaliteitsnorm van het drinken van document koppen is: geen lekkage en contact met levensmiddelen veilig.

Yinjie is nu goed - bekend merk in de binnenlandse markt van China. Yinjie het drinken document de koppen zijn populair in vele binnenlandse reuzedetailhandelaars met inbegrip van wal-Markt, Carrefour, Tesco, hebben Vangard.We OEM ook de diensten aan Eeuwigheid China, 7-11 China en veel andere merken vele jaren verleend.

Wij begonnen om douane het drinken document koppen aan cliënten van de V.S., Mexico, Duitsland, Austrlia te leveren, hebben Hongkong in 2015.Our-eerlijkheid en de betrouwbaarheid more and more cliënten van rondom wereld sindsdien gewonnen.

Yingjie gelooft in eerlijkheid en geloofwaardigheid. Wij streven naar wederzijds voordeel en win-win resultaten met onze cliëntenvrienden naar een lange termijn. De aandacht en de erkenning van de klant zijn ons groot genoegen. Wij zullen ons beste blijven doen onze cliënten met hoogte - kwaliteit het drinken document koppen en snelle levering aan concurrerende prijzen tevredenstellen.

Onthaal aan Yingjie.

 

Contactgegevens
Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd.

Contactpersoon: Mr. Long

Tel.: 86-755-82433045

Fax: 86-755-89501094

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)