Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Koude Drankdocument Koppen voor verkoop
Van goede kwaliteit Koude Drankdocument Koppen voor verkoop
De hete drankdocument koppen hebben de goede kwaliteit om aan de behoefte van onze klanten te voldoen, ben ik zeer tevreden met de kwaliteit van de producten.

—— Jonny

Yingjie is een professionele manuafacturer, houden wij van de kwaliteit van de producten en de goede dienst.

—— Martina

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd. Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd. Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd. Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd.
Shenzhenhoofdkwartier Receptie steekproef kamer Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Wereldwijd
Merken : Yingjie
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 9 million-ten million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Geschiedenis van Yingjie

De de Groeiroute van Professionele Drinkingpapercups-Fabrikant.

 

   In Mei 2006, werd Yinjie gevonden in Shenzhen, de meest dynamische stad in Vasteland China.From de datum van onderneming, hebben wij dedicatd de meest professionele drinkende document koppenfabrikant in binnenlandse markt moeten zijn.

 

   Tot 2010, was Yingjie een invloedrijk document koppenmerk in China.Our geworden de beschikbare document koppen rondom China, door de kleinhandelsreuzen worden verkocht. Onze strategische partners omvatten wal-Markt, Carrefour, Texco en andere goed - bekende grootwinkelbedrijven.

 

   In 2012, Yingjie begonnen om OEM de dienst voor Eeuwigheid China te verlenen en wij zijn sindsdien hun het document van „Topvalu“ koppenleverancier geweest. Ondertussen, hebben wij ook document koppenoem de diensten voor vele significante merken zoals „7-uitgezocht“ en enz. geleverd.

 

   In 2015, voor verdere ontwikkeling, werd onze fabriek verplaatst naar Dongguang, een andere stad in Guangdong Province.There, hebben wij onze eigen fabrieksgebouwen en gehele reeksen van één eindedocument koppenproductielijnen.

 

   Vanaf 2016, begon Yingjie om beschikbare document koppen internationale markten te ontwikkelen. wegens onze betrouwbare kwaliteit en bevredigende diensten, more and more cliënten van de V.S., Mexico, Duitsland, Australië, Hongkong en etc.have getrokken aan Yinjie.

 

   Yingjie waardeert werkelijk steunen van onze cliënten en klanten in het verleden de tien jaar. Wij zullen nog beter in de komende toekomst voor uw voordelen doen.

 

   Uw aandacht en tevredenheid zijn ons groot genoegen.

 

   Onthaal aan Yinjie.

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Yingjie Daily Household Prouduct Manufacturer Ltd.

Contactpersoon: Mr. Long

Tel.: 86-755-82433045

Fax: 86-755-89501094

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)